015     006                

Atelier van Prins                 Dick Nagelkerke                Atelier Kesjer (Rika)    Wurkwinkel, Geertruida van Assen   Lampen van Celian

Net nieuw zijn de lampen van Celian Lampke; als deze branden waan je je in de natuur, maar ook als ze uit zijn zie je weidse landschappen die in de lampen zijn verwerkt.

Iedere zaterdag is ook Geertruida van Assen van Atelier Wurkwinkel  bij ons aan het werk in de winkel. Het is prachtig om te zien hoe zij haar werk opbouwt en zeer verfijnt afwerkt. Zij demonstreert hoe zij haar levensechte dierfiguren maakt met de techniek van het naaldvilten. Van Assen is tevens schrijfster en verzorgt lespakketten voor scholen. Meer over haar werk is te vinden op www.wurkwinkel.nl.

Tekeningen van Boukje Westra Wijnia en wadvensters van Joke Ket zijn ook bij ons in de winkel te koop.

Elizabeth Opmeer van Het Papier Atelier maakt objekten van papierklei. Verschillende donderdagmiddagen heeft zij al demonstraties gegeven van hoe zij werkt.

Vanaf februari 2020 geeft Arie Jekel, aquarellist, een aantal kennismakingsworkshop en cursus aquarelleren. Tevens exposeert Jekel bij ons vanaf 15 januari.

 

 

 

@