Nieuwe expositie van Arie Jekel, aquarellen vanaf 15 januari tot en met 12 maart. Prachtig werk te zien ook uit de reeks van zijn Rembrandt-projekt. Tevens een aquarelcursus in februari! Zie uitgebreide info bij kopje exposities.

Nieuw: cursus Papierkleien van Elizabeth Opmeer
Opmeer: “Papierkleien geeft je een gevoel van ontspanning. Je kunt er mooie objecten van maken. Ikzelf maak het liefst schalen en werk ze af met takken van de kronkelwilg maar verwerk er ook ander materiaal in. Het is heerlijk om mee bezig te zijn en onthaast omdat de verwerking tijd nodig heeft. Ik probeer zoveel mogelijk natuurlijke (kleur)stoffen en materialen te gebruiken. Ieder object is weer een ontdekkingsreis aan mogelijkheden.”

Je werkt tijdens deze minicursus van 4 bijeenkomsten met verschillende soorten papier en je leert wat er mee kan en wat je er in kunt verwerken. Je maakt meerdere objecten waarvan er zeker één volledig af is op de laatste bijeenkomst.
Je kunt deelnemen aan deze minicursus van 4 keer twee en een half uur op de zaterdagmiddagen van 13.30 uur tot 16.00 uur.
Data: 14, 21 en 28 maart en 11 april.
Kosten: € 80,00, inclusief alle materialen en gebruik van mallen, verf, natuurlijke pigmenten, koffie en thee.
Heb je zin om ook MOOIwerk te maken van papierklei meld je dan aan bij:
MOOIwerk Dokkum of Het Papieratelier elizabethopmeer@gmail.com

Ilona Bisschop bij ons in de winkel aan het werk! Zie änderen in de winkel.

Expositie van Dineke Taal in Wolvega van 23 november tot en met 13 februari 2020; zie Atelier KleiTaal. Opening is op 23 november om 14.15uur; van harte welkom! En een expositie in CBK Emmen, thema “Heilige Huisjes”, georganiseerd door de SKNN (Stichting Keramisten NOord-Nederland).

Samenwerking met het museum Dokkum, Doe je schort maar voor! De volgende workshop, samen met het museum Dokkum is op zaterdag 11 april! Zie Atelier KleiTaal

Kinderatelier De Jonge Makers!!! We zijn los en het is op elke tweede woensdag van de maand (behalve in de maand januari 2020)  Precieze info en tijd is te vinden op de home pagina.

Bedrijfsuitje! Op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje? Kom bij ons edelsmeden en pottenbakken onder het genot van koffie, thee en wat lekkers. Duur 2,5 uur, kosten 35,- per persoon, maximaal 12 personen. Vraag naar de mogelijkheden via contactformulier of bel ons.

   

 

@