Expositie van Dineke Taal in Wolvega van 23 november tot en met 13 februari 2020; zie Atelier KleiTaal. Opening is op 23 november om 14.15uur; van harte welkom!

Samenwerking met het museum Dokkum, ouder-kindworkshop op zaterdag 28 december; Doe je schort maar voor! Zie Atelier KleiTaal voor meer info.

Iedere zaterdag is Geertruida van Assen aan het werk bij ons in de winkel. Haar werk is ook te zien op www.wurkwinkel.nl. We zijn heel blij dat zij haar mooie naaldviltwerk wil demonstreren. Zie ook onder kopje Anderen bij ons in de winkel.

Prachtige lampen van CelianLampke met foto’s van de natuur van de wadden.

Start Kinderatelier De Jonge Makers!!! We zijn los en het is op elke tweede woensdag van de maand (behalve in de maand januari 2020)  Precieze info en tijd is te vinden op de home pagina.

Bedrijfsuitje! Op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje? Kom bij ons edelsmeden en pottenbakken onder het genot van koffie, thee en wat lekkers. Duur 2,5 uur, kosten 35,- per persoon, maximaal 12 personen. Vraag naar de mogelijkheden via contactformulier of bel ons.

   

 

@