De winkel is donderdag 2, vrijdag 3 en 4 januari geopend van 10-17.Daarna zijn we een weekje dicht. We zijn dan weer geopend volgens normale openingstijden vanaf woensdag 15 januari.

Nieuwe expositie Arie Jekel, aquarellen vanaf 15 januari. Tevens een aquarelcursus in februari! Zie exposities.

Expositie van Dineke Taal in Wolvega van 23 november tot en met 13 februari 2020; zie Atelier KleiTaal. Opening is op 23 november om 14.15uur; van harte welkom!

Samenwerking met het museum Dokkum, de ouder-kindworkshop op zaterdag 28 december was zeer geslaagd; Doe je schort maar voor! Er zullen meer workshops volgen in iedere schoolvakantie.

Geertruida van Assen is voor het laatst aan het werk geweest bij ons in de winkel. Haar werk is nog tot 4 januari met flinke korting te koop. Haar werk is ook te zien op www.wurkwinkel.nl. We zijn heel blij dat zij haar mooie naaldviltwerk wilde demonstreren.

 

Kinderatelier De Jonge Makers!!! We zijn los en het is op elke tweede woensdag van de maand (behalve in de maand januari 2020)  Precieze info en tijd is te vinden op de home pagina.

Bedrijfsuitje! Op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje? Kom bij ons edelsmeden en pottenbakken onder het genot van koffie, thee en wat lekkers. Duur 2,5 uur, kosten 35,- per persoon, maximaal 12 personen. Vraag naar de mogelijkheden via contactformulier of bel ons.

   

 

@