Nieuws: 

DE WINKEL AAN DE HOOGSTRAAT IS NU GESLOTEN.

Na precies 6 jaar zijn we genoodzaakt om met onze ateliers, Op de Vlakte, Atellier KLeiTaal en Atelier Kesjer, op een andere manier verder te gaan. Het verzorgen van cursussen en het geven van workshops is in de gezamenlijke ruimte met meerdere mensen op 1,5 meter afstand niet meer mogelijk. Aan hele kleine groepjes lesgeven is eventueel nog een mouw te passen; maar dan moeten we zoveel workshops gaan geven om de vaste lasten te dekken, dat we niet meer toekomen aan het maken van ons eigen werk.

Samenwerking Atelier KleiTaal met het museum Dokkum; in het najaar van 2020 zijn er weer klei-workshops, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Hou voorlopig ook deze site en die van het museum in de gaten. De eerstvolgende workshops zijn op woensdag 2 en 16 september!! Zie Atelier KleiTaal, expositites en workshops.

Kinderatelier De Jonge Makers : deze gaat niet meer door. Dat vinden wij echt heel jammer, want juist met de kinderen hadden we nog wel door gekund. Wij bedanken alle kinderen voor hun enthousiasme! En hopen dat zij op een andere manier weer in aanraking kunnen komen met het zelf mooi werk maken! Tot ziens!

 

   

 

@

Webshop Sluiten