Aanschuifworkshops pottenbakken. Leek het je altijd al eens leuk om het draaien van de klei eens te proberen? Schuif dan aan! Je kan je opgeven voor de volgende data: za 4 mei (=vol), za1 juni of wo3 juli. In deze workshops kan je kennismaken met het pottenbakken, het leren draaien van de klei op de draaischijf. Er zijn 5 elektrische draaischijven beschikbaar en 1 schopschijf. De tijd is van 13.30 -15.30, en kost 25,- euro per persoon. Je kan zoveel klei draaien als je wilt. Aan het eind kies je de 2 mooiste vormen uit, deze bak en glazuur ik. Wil je meer bewaren? Dan reken ik 3,- per kilo gebakken klei . Zie ook atelier kleitaal, pottenbakken volwassen.

Kinderworkshops pottenbakken in de vakantie  Elke vakantie is er wel een kinderworkshop te doen. De volgende zijn in de zomervakantie op de volgende woensdagen:op de woensdagen 17, 24 en 31 juli en 7 augustus. Je kan je even opgeven van te voren met een appje, mail of sms naar 06-12645011. Meer info zie pottenbakken kinderen.

Cursus spinnen van Atelier Kesjer; op de zaterdagmiddag, 5x. Start op zaterdag 18 mei!  tijd: van half 2 tot half 4. Vraag naar de mogelijkheden via contactformulier of kom langs.

Start Kinderatelier De Jonge Makers!!! We gaan los op woensdag 8 mei, en zal zijn 1 x per maand. Precieze info en tijd is te vinden op de home pagina.

Bedrijfsuitje! Op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje? Kom bij ons edelsmeden en pottenbakken onder het genot van koffie, thee en wat lekkers. Duur 2,5 uur, kosten 35,- per persoon, maximaal 12 personen. Vraag naar de mogelijkheden via contactformulier of bel ons.

   

 

@