Aanbod Atelier KleiTaal bij MOOIwerk Dokkum 

2020

.     

ivm de maatrelenen omtrent het corona-virus gaan alle workshops en lessen van Atelier KleiTaal voorlopig niet door. 

Pottenbakken met je vrienden.

Logeer je in de buurt met je vrienden, en wil je gezellig een workshop volgen met elkaar met de handen in de klei? Dat kan! Van 4 tot maximaal 16 personen kan je komen pottenbakken en kleien. Voor grotere groepen kan het ook buiten de openingstijden van de winkel. We maken een afspraak en je kan gezellig 2 uur komen en flink met de klei aan de slag. Je houdt er een mooie herinnering en een prachtig schaaltje en beker aan over! De prijs tot 10 personen is 25,- euro per persoon. Bij grotere groepen van 11 tot 16 personen is de prijs 22,50 – per persoon.

Pottenbakken in samenwerking met het museum Dokkum.

Op zaterdag 11 april is de workshop afgelast.

Cursus draaien / handvormen met strippenkaart.

Elke donderdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur, behalve in de schoolvakanties. Voor deze cursus is een kleine wachtlijst. De lessen vervallen tot en met 1 juni.

Op de zaterdagochtend, om de 2 weken, van 10.00uur tot 12.30 uur. De andere lesdata tot de zomer zijn: 13 juni en 20 juni.

Ook voor deze cursus is een kleine wachtlijst.

Kosten : 175,00 euro voor 10 lessen. 87,50 voor een kaart van 5 lessen. De gebakken en geglazuurde werkstukken worden later afgerekend voor 3,00 euro per kilo. Informeer gerust naar de mogelijkheden! 

Aanschuifworkshops.

Altijd al eens willen voelen hoe het is om de klei te laten draaien onder je handen? Dan is dit de gelegenheid! Je krijgt voldoende uitleg en voorbeelden van wat je kan draaien en maken. Deze aanschuifworkshops zijn ook prima geschikt om een paar keer te volgen; elke keer is weer een nieuwe ervaring.

De eerstvolgende aanschuifworkshop is op: woensdag 24 juni,afgelast.  Tijd: van 14-16 uur.

Het is mogelijk je individueel op te geven voor een workshop. Er is plaats voor maximaal 4 personen. Kosten 25,- per persoon, duur 2 uur. Je kiest je twee mooist gedraaide vormen uit; deze zal ik bakken en glazuren en kunnen ongeveer 3 weken later worden opgehaald of, tegen verzendkosten verstuurd.

Maak je eigen gevelsteen.

In een workshop van 3 uur maak je van klei een gevelsteen die bij je eigen huis, familie of geschiedenis past.

De klei wordt op een hoge temperatuur gebakken, zodat deze ook echt buiten aan of in de gevel geplaatst kan worden.

De workshop kost 50,00 euro per persoon, groepjes van maximaal 6 personen. Incl. materiaal., Datum op afspraak.

 

Gecombineerde workshop pottenbakken en edelsmeden, ook leuk voor uw bedrijfs- of buurtuitje!

Een workshop van een hele dag,een halve dag of op een avond is ook mogelijk in combinatie met het edelsmeden, voor groepjes of groepen vanaf 3 tot 12 personen.

Hele dag: 10.30 uur tot 16 uur. 85,00 euro per persoon, incl materiaal, koffie, thee en een lunch. Datum op afspraak.

Halve dag: 10.30 uur tot 13.00 uur, of 14 uur – 16.30 uur, of avond 19.30-22.00 uur. Duur 2,5 uur, onder het genot van koffie, thee en wat lekkers, kosten 35,- per persoon. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

@

Webshop Sluiten