Aanbod Atelier KleiTaal bij MOOIwerk Dokkum 

2019

.     

 

Nieuw: 3 daagse zomercursus pottenbakken; in deze cursus kan je echt even door en oefenen met de klei. Als er een vorm mislukt, geen punt, genoeg verse klei om mee verder te draaien. In deze 3-daagse ga je je vormen ook mooi afdraaien en decoreren met een gekleurde kleislib. Je krijgt verschillende ideeen aangereikt, maar er is ook ruimte om je eigen ideeen uit te werken. De data: 19,20 en 21 augustus bij voldoende belangstelling, telkens van 10 tot 16 uur.  Kosten: 210,-, inclusief lunch, voor het bakken en glazuren reken ik 3,- per kilo gebakken klei. Ook in de herfstvakantie vindt er bij voldoende belangstelling een 3 daagse cursus plaats; van 21 tot en met 23 oktober.

Cursus draaien / handvormen met strippenkaart.

Elke donderdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur, behalve in de schoolvakanties. Voor deze cursus is een kleine wachtlijst.

Op de zaterdagochtend, om de 2 weken, van 10.00uur tot 12.30 uur. De data na de zomervakantie komen weer op de website te staan. Ook voor deze cursus is een kleine wachtlijst.

Kosten : 175,00 euro voor 10 lessen. 87,50 voor een kaart van 5 lessen. De gebakken en geglazuurde werkstukken worden later afgerekend voor 3,00 euro per kilo. Informeer gerust naar de mogelijkheden! 

Masterclasses.

Ongeveer 4 keer per jaar is er een masterclass. Zowel gevorderden als beginners kunnen hieraan deelnemen. Je krijgt les van 10-16 uur. Het zijn kleine groepjes tot 5 personen.

Kosten 80,00 euro, inclusief koffie, thee en een lunch. Het gebakken en transparant geglazuurde werk wordt later gewogen en voor 3,-euro per kilo afgerekend.

Geef je op via een mailtje of bel gerust. Na de zomervakantie komen er weer nieuwe masterclasses.

Aanschuifworkshops na de zomer weer; op vaste data, ongeveer 1 keer per maand is het mogelijk je op te geven voor een workshop. Er is plaats voor maximaal 5 personen. Kosten 25,- per persoon, duur 2 uur. Je kiest je twee mooist gedraaide vormen uit; deze zal ik bakken en glazuren en kunnen ongeveer 3 weken later worden opgehaald of, tegen verzendkosten verstuurd.

Maak je eigen gevelsteen.

In een workshop van 3 uur maak je van klei een gevelsteen die bij je eigen huis, familie of geschiedenis past.

De klei wordt op een hoge temperatuur gebakken, zodat deze ook echt buiten aan of in de gevel geplaatst kan worden.

De workshop kost 50,00 euro per persoon, groepjes van maximaal 6 personen. Incl. materiaal., Datum op afspraak.

 

Gecombineerde workshop.

Een workshop van een hele dag is ook mogelijk in combinatie met het edelsmeden. 

Voor groepen tot 12 personen, 85,00 euro per persoon, incl materiaal, koffie, thee en een lunch. Datum op afspraak.

Ook uw bedrijfsuitje is bij ons mogelijk! Gezellig samen met je collega’s iets moois maken van klei en van zilver. Duur 2,5 uur, max 12 personen onder het genot van koffie, thee en wat lekkers, kosten 35,- per persoon. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

 

@