Dubbele Expositie

nu tot en met 4 januari 2020: natuurfotografie van Annita Hoekstra, www.foxwildlife.nl. Hoekstra is met heel haar hart natuurfotograaf, ook al is zij opgegroeid in de stad. Zij heeft de omgeving van het Lauwersmeergebied en de wadden dagelijks om haar heen. Zij wil met haar foto’s de zintuigen prikkelen, het laten voelen en beleven van een onverwachte ontmoeting met de natuur. Hoekstra heeft al vele exposities gehad, en wij zijn blij dat haar werk weer bij MOOIwerk Dokkum te bewonderen is.

nu tot en met 4 januari 2020: waddenschilder Joke Ket. Joke Ket staat bekend om haar intense wadschilderijen; haar nieuwe werk voert je mee naar de zee, het strand en ook de luchten zijn weer fenomenaal. 

 

Vanaf 15 januari aquarellen van Arie Jekel; voor een indruk van zijn werk kan je kijken op www.ariejekelart.nl.

In februari verzorgt Jekel tevens een kennismakingsworkshop en cursus aquarelleren bij ons in de winkel/het atelier. De datum van de kennismakingsworkshop is op zaterdag 15 februari

van 10-16 uur. De aquarelcursus zal bestaan uit 3 bijeenkomsten; op 22 februari, 29 februari en 7 maart, telkens van 13.15 uur-16.45 uur. Verdere info volgt spoedig.

 

@