Expositie van Hennie Dijk-Stel tot en met zaterdag 23 maart. Meet&Greet op zaterdag 9 februari van 13-16 uur. Schilderijen acryl en olie, botanische potloodtekeningen. www.artuin.nl.

 

Schilderijen, olieverf en acryl, potloodtekeningen.
Hennie laat zich in haar werk inspireren door de vormen en kleuren van tuinen, onder andere haar eigen tuin, Artuin genoemd. Zij werkt op papier, paneel of doek. Sinds een aantal jaren beleeft zij ook veel plezier aan het botanisch tekenen. Een aantal prachtige zwart-wit tekeningen zijn ook op deze expositie te bewonderen.
Hennie heeft op vele locaties geëxposeerd, waaronder op Oerol Terschelling, Amsterdam, Hilversum, Leeuwarden, Harlingen, Gibside en New York.
De weekenden van 9 & 10 en 16 & 17 maart neemt Hennie deel aan de Atelierroute Lauwersland.
Zij heeft haar lerarenopleiding tekenen en textiele werkvormen in Utrecht in 1974 afgerond, in de jaren daarna de avondopleiding aan de Vredeman de Vries in Leeuwarden en vele masterclasses gevolgd. Op het moment geeft Hennie ook les aan de Kunstacademie Friesland in Leeuwarden.
De expositie is nog tot en met zaterdag 23 maart te bewonderen. Welkom!

Nieuw: cursus spinnen op de zaterdagmiddag, 5x. Vraag naar de mogelijkheden via contactformulier.

Nieuw: op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje? Kom bij ons edelsmeden en pottenbakken onder het genot van koffie, thee en wat lekkers. Duur 2,5 uur, kosten 35,- per persoon, maximaal 12 personen. Vraag naar de mogelijkheden via contactformulier of bel ons.

   

 

@